Het platform van artsen beoordeeld door artsen | Privacyverklaring

HET PLATFORM VAN ARTSEN BEOORDEELD DOOR ARTSEN | Privacyverklaring

Preventief Medisch Onderzoek

Uw vragenlijst wordt beoordeeld volgens de nomen van het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) Bij mogelijke indicaties krijgt u een uitnodiging voor een Preventief Medisch Onderzoek. Aan dit onderzoek zijn geen kosten verbonden.

Bij mogelijke indicaties krijgt u een uitnodiging voor een Preventief Medisch Onderzoek bij u in de buurt. Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door onze arts geeft antwoord op vragen omtrent de gezondheid en kwaliteit van uw leven. De bevindingen van uw PMO worden samengevat in een overzichtelijk rapport en u wordt professioneel begeleid in gevalideerde vervolgtrajecten.

Ja. Behalve de arts die uw resultaten beoordeelt en uzelf, is er verder niemand die uw resultaten te zien krijgt. Tenzij u de uitkomsten van uw onderzoek deelt met anderen.

Een gezondheidsonderzoek is eigenlijk voor iedereen interessant. U hoeft geen gezondheidsklachten te hebben. Of u nu sportief bent of niet en of u zich gezond voelt of het idee hebt dat u wat mankeert.

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die inzicht wil in zijn gezondheid en wat ze kunnen doen om zo nodig gezonder te gaan leven. Zie volgende vraag voor de uitzonderingen.

Aan dit onderzoek zijn geen kosten verbonden
TERUG NAAR DE WEBSITE

Klantenservice

Stel uw vraag aan onze klantenservice:


STEL UW VRAAG